Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!


Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!
Ακόμη έναν πολιτικόν συμψηφιδωτόν βαδίζει προς το τέλος του. Ο τουρκικός στρατός αδειάζει την ανατολική πλευρά της Μικράς Ασσίας και βαδίζει προς τα ανατολικά καλύπτωντας το μέτωπον απέναντι από την Ελλάδα από τον Έβρον ως την Ροδον και την Κύπρον. Οι προθέσεις είναι φανερές δι’ όσους έχουν νουν να λογαριάσουν. Λέτε να ισχύει εκείνον το μυστικόν της προφητείας του Πατροκοσμά Αιτωλού ότι οι Τούρκοι θα το γνωρίζουν τρεις ημέρες πρωτύτερα;

Ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν πέρασε στην αντεπίθεση και μετά την προδοσία του από τον αρχιπροδότη του Ελληνισμού όπως και ο παππούς του Θεόδωρο Πάγκαλλο/Πανάσχημο και πρόδοσε τον Ελληνισμό (;) και τον λαό του; Σε τι αποσκοπεί η συμφωνία του με τους Τούρκους για παύση των εχθροπραξιών; Τι κρύβεται;

Μήπως όλα είναι στο κόλπον; Πάντως φαίνεται πολύ αστείον να υποχωρεί το τουρκικός στρατός από τα ανατολικά σύνορα προς ένδειξη φιλίας με τους Κούρδους, αφήνωντας αφύλακτα τα νώτα τους στον πόλεμο της Συρίας, δεν φαίνεται σοβαρή υπόθεση. στην πραγματικότητα η Τουρκία έβαλε τον Αμπτουλάχ Οτσαλάν ν’ ανακοινώσει την εκσυμφιλιοποίηση Τούρκων Κούρδων για να παρθεί ως δεδομένον αυτής της πρόθεσης η μετακίνηση του στα ελληνικά σύνορα.

Στην Κύπρον στις ακριτικές με τα κατεχόμενα περιοχές ακούμε κάθ’ εβδομάδα πλέον τις ριπές των κλαγγών των τυφεκίων και τις εκρήξεις από ΠΑΟ και όλμους νυχθημερόν των Τούρκων!

Όλοι καταλάβουν εκτός από τις αρχές μας!

Η πρόθεση περνάται απαρατήρητη με πρόφαση την ψευδοειρήνη με τους Κούρδους για να ζυγώσουν τα σύνορα μας χωρίς να μας συγκλονίσουν και να εισέλθουμε ψυχικά και σωματικά σε κατάσταση διαρκούς έκτακτης ανάγκης επιθέσεως.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

http://news-cobra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου